Nyheter

Här har vi ibland kommande nyheter på produkter men även andra nyheter på hårstudion.

WHY NOT

Shower Gel Turquoise ocean & Shower Gel White Idyll

Dessa lyxiga, härligt löddrande och vitaliserande duschgeler lämnar en silkeslen känsla samtidigt som dom rengör kroppen, piggar upp en torr och trött hud och lämnar en underbar doft på huden.

WHY NOT THE COLOR

Som är en permanent hårfärg som är fri från PPD, Parabener, resorcinol och ammoniak vilket gör den till en idealisk användarvänlig och miljövänlig produkt som vårdar håret från rot till topp till nästa färgbehandling och samtidigt är skonsam mot hårbotten. Den krämiga färgen med sin rika konsistens gör den effektiv och lätt att applicera samt ger en unik sensationell upplevelse med en känsla av lyx med konsekventa resultat varje gång

WHY NOT Stay

Why Not är utvecklat enbart för professionella frisörer och deras kunder! Alla produkter är färgbevarande och innehåller vårdande och närande naturliga och organiska ingredienser. Detta är hårvårdsprodukter av hög kvalitet utöver det vanliga och kommer få ditt hår att kännas och se fantastiskt ut!

 • WHY NOT Stay Volumeized schampoo Är ett milt, färgbevarande schampoo med naturliga proteiner som ger håret vitalitet och volym. Schampot ökar effektivt volymen samt ger fukt till hårets innersta kärna.
 • WHY NOT Stay Volumeized conditioner Är ett volymgivande och färgbevarande balsam som är berikad med broccolifröolja och olivolja. Formeln är speciellt utvecklad för tt ge håret väsentlig volym, ger bra utredbarhet samt ger fukt.
 • WHY NOT Stay Hydrated Schampoo Är ett vårdande, färgbevarande och milt schampoo som skapar en perfekt fuktbalans i håret. Innehåller organiskt rödbetsextrakt, hydrolyserad majsstärkelse och hyaluronsyra. Håret blir mjukare, friskare och mer lätthanterligt.
 • WHY NOT Stay Hydrated conditioner är ett intensivt fuktgivande och färgbevarande balsam berikat med arganolja och cocosolja. Innehåller organiskt rödbetsextrakt, hydroliserad majsstärkelse och Hyaluronsyra. Håret blir återfuktad, skyddas inifrån, mjukare, friskare och mer lätthanterligt.
 • WHY NOT Stay Rich Schampoo Är ett milt, närande, reparerande och färgbevarande schampoo med aminosyror som ger håret en fantastisk styrka smidighet och flexibilitet. Schampot innehåller vete och oligosackaridkomplexn som reglerar fukt samtidigt som hårets elasticitet och flexibilitet ökar.
 • WHY NOT Stay Rich conditioner Är ett intensivt fuktgivande, närande och färgbevarande balsam berikad med sheasmör och avocadoolja samt aminosyrablandningen PRODEW 500 RICH som förbättrar hårets styrka, utredbarhet och glans. Balsamet innehåller vete och oligosackaridkomplex som tränger in i hårets innersta kärna och reglerar fukt samtidigt som hårets elasticitet och flexibilitet ökar.
 • WHY NOT Stay Rich treatment är en intensiv utredande, närande och färgbevarande inpackning berikad med sheasmör och avocadoolja som reparerar kluvna toppar och hjälper till att förbättra hårets kvalitet. Innehåller vete och oligosackaridkomplex som tränger in i hårets innersta kärna och reglerar samtidigt som hårets elasticitet och flexibilitet ökar, samt aminosyra blandningen PRODEW 500 som förbättrar hårets styrka, utredbarhet och glans.
 • WHY NOT stay Magic är en 12 effekter I en leave in spray för alla hårtyper. Färgskydd, UV-skydd, värmeskydd, anti frizz, volymgivande, reparerar kluvna hårtoppar, ökar utredbarheten, vårdande, förbättrar glansen, underlättar styling, ger näring till håret från rot till topp, stärker håret för att förhindra skador.
 • WHY NOT stay Magic silver är 13 effekter I en Leave in spray för alla hårtyper. Färgskydd, UV-skydd, värmeskydd, anti frizz, reparerar kluvna hårtoppar, ökar utredbarheten, vårdande, förbättrar glansen, underlättar styling, ger näring till håret från rot till topp, stärker håret för att förhindra skador, neutraliserar oönskade gula toner.
PERMANENT HÅRFÄRG 9 MINUTES

*Innovativ permanent hårfärg som garanterar perfekt färg och täckning på endast 9 minuter.

*Intensiv och lång hållbarhet med fantastisk glans.

*En vårdande och skyddande blandning, berikad av naturliga ingredienser.

*Komplett gråhårstäckning.

En hårfärg som är bra för håret
Formulan består av ett unikt extrakt från hyperfermenterad tusensköna. Detta innebär i korta drag att man genom bio-likvidation behandlar den motståndskraftiga blomman tusensköna med enzymer. Enzymerna bryter ner blomman i mindre delar, vilket i sin tur frigör värdefulla molekyler som omvandlas till aktiva ingredienser som proteiner, aminosyror och vitaminer. De aktiva ingredienserna i milk_shake® 9 minutes berikar färgningsprocessen med en extra omsorg för hårets hälsa, för ett friskt och hälsosamt hår.

SOLROSOLJA: har en mjukgörande effekt på håret, vilket gör det lätthanterligt och lätt att reda ut

AMINOSYRAKOMPLEX: växtbaserat keratin med 18 aminosyror från vete och soja med antioxidanta och skyddande effekter

BLÅBÄRSEXTRAKT: mjukgörande, återfuktande och närande

Fashion Ave lanserar ny svenskproducerad stylingserie WHY NOT

WHY NOT STYLING  är sofistikerade högkvalitativa stylingprodukter med en passion för att skapa den perfekta frisyren där användarvänlighet är lika viktigt som resultat.

WHY NOT STYLING

 • WHY NOT be Creative – Spray Wax
 • WHY NOT be Complete – Dry Schampoo
 • WHY NOT be Awesome – Root Lift
 • WHY NOT be Superior – Fiber Mousse
 • WHY NOT be Elegant – Medium Spray
 • WHY NOT be Spoiled – Hard Spray
 • WHY NOT be Amazing – Sea Salt Spray
 • WHY NOT be Edgy – Molding Paste
 • WHY NOT be Sharp – Cream Paste
 • WHY NOT be Extreme – Matte Paste
 • WHY NOT be Cool-Heat protect
 • WHY NOT be Texured – Matt texure spray
 • WHY NOT be Concrete – Hair lacquer

WHY NOT är ett svenskt livsstils varumärke där så väl forskning och utveckling som produktion sker i Sverige. Våra högkvalitativa professionella produkter innehåller naturliga, organiska ingredienser. Hållbar utveckling, ekosmart och miljö är självklart för oss och finns alltid med som viktiga beståndsdelar i beslut vi tar.

Med kunden i fokus